Moja šetnjica

#fitmama #trudnoća #trening

Velika sportašica, fitness trenerica – ja mogu sve stav itd.

Od kad znam što je to tlak, znam da je moj nizak samo to nikada nisam osjećala, ali pošto je trudnoća drugo stanje i tijelo reagira različito od „normalnog“ ja imam pričicu za ispričati.

Osim što je to bio period kad sam svaki dan trenirala po 45min dnevno, odlučila sam da ja mogu i moram više! Kako nisam bila u stanju za kardio treninge poput trčanja ili slično, odlučila sam šetati. Ruta je bila 2 km pa pauza, pa još 2 km laganim tempom. Sve je to bilo super. Kad sam osjećala manji umor stala bi, popila malo vode, udahnula i nastavila. Na kraju prva 2 km bio je planiran odmor u parku, samo sam prije istog htjela ući u trgovinu po vlažne maramice jer sam se naravno uznojila od ta brižna 2 km. Kako sam ušla u trgovinu naglo se promijenila temperatura zraka (klimatizirani prostor). Toliko mi se zavrtjelo i zacrnilo pred očima, ali uspjela sam nekako doći do blagajne. Prodavačica me priupita: „Gospođo, jeste li vi dobro?“ Odgovorila sam „Ne!“ Kad je to moj odgovor, onda stvarno znaš da nije dobro – pročitaj ponovno prvu rečenicu ovog teksta.  Uglavnom, žena mi je dala vode i pozvala je hitnu jer sam bila u gotovo besvjesnom stanju. Kad je hitna došla sve je bilo u redu; CTG, šećer, temperatura, ma sve osim tlaka. 90/60, ali takav je očito cijelo vrijeme.

To je bilo moje tijelo koje mi šalje poruku da pretjerujem. Poslušala sam svoje tijelo i smanjila intenzitet i tempo treninga. Isto trebaš napraviti i ti. Ne slijepo slijediti program, već slušati svoje tijelo .

POSEBNA PONUDA

Aktivna trudnoća i brz oporavak

Fitmama 1
Fitmama 2
Fitmama 3
+
Gratis
Postpartum program